Thomas SAKSHAUG

Gävleborgs län

Information

Thomas SAKSHAUG är en verksamhet som finns i Ljusdal. I Thomas SAKSHAUG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sakshaug, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thomas SAKSHAUG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Thomas SAKSHAUG på telefon 0651-49090.

Utföra arbeten såsom verkstadsmekaniska, CNC poeratör, kvalitetstekniker, projektledare, fönsterputsning. Försäljning, import och export av hård- och mjukvara, present- artiklar, förplägnad. Stim Verkanmälan. Musikverksamhet. Diversehandel med försäljning av livsmedel, kosttillskott, kosmetika, textilier såsom hemtextil, kläder, presentartiklar, hemelektronik, motorutrustning. Konsultverksamhet inom kvalitetsteknik med juridisk status att upprätta juridiskt riktig dokumentation. Städverksamhet inne och ute. Design och försäljning av trä och metallprodukter såsom prydnadssaker, verktyg, möbler, inredning och byggvaror. Försäljning och odling av växter och trädgårdstillbehör. Försäljning och montering av köks- och badrumsutrustning. Utdelning av post. Driva bangolfanläggning och försäljning av golfutrustning. Bröllopsbestyr och därmed förenliga verksamheter.

Idag är Thomas SAKSHAUG av bolagstypen Enskild firma.

Thomas SAKSHAUG är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Thomas SAKSHAUG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-07 och Thomas SAKSHAUG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thomas SAKSHAUG så är det följande:

Thomas SAKSHAUG har 620824-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.