PROVAIS Design

Gävleborgs län

Information

Design och formgivning. främst träförädling. Konsulting i form av att hjälpa andra designer uppfinnare att komma ut på marknad mässor. Att i egen prototypverkstad ta fram nya produkter efter uppdrag. Att utveckla egna produkter. Internationell verksamhet. Utföra specialdesignad inredning t ex till arkitekter till renovering av ex gamla nya hus. Hjälpa tillverkare snickerier med t ex produktutveckling och även ta fram nya produkter. Hålla kreativa kurser inom hus- och heminredning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PROVAIS Design vars bolagstyp är Enskild firma.

I Ljusdal så är PROVAIS Design ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2001-03-09 så skapades PROVAIS Design och bolaget är har F-skattsedel PROVAIS Design har haft det sedan 2000-11-21.

PROVAIS Design är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-21

630528-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusdal.

Just nu är PROVAIS Design och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med PROVAIS Design så går det att nå dem via telefon på 070-6021173 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom PROVAIS Design är Strid, Iréne Ann-Charlotte som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .