Ramsjö Söm

Gävleborgs län

Information

640214-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ramsjö Söm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ramsjö Söm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Ramsjö Söm finns i.

Ramsjö Söm har varit registrerat sedan 2001-09-12 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ramsjö Söm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-27.

Ramsjö Söm är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Ramsjö Söm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ramsjö Söm så kan ni göra det på telefon genom 0651-50060 eller genom brev på följande adress:

Syfabrik, lönsömnad och damkonfektion.

Det finns olika personer som har en koppling med Ramsjö Söm och det är Ädel, Agneta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,