Loos Sten och metall

Gävleborgs län

Information

640601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Loos Sten och metall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Loos Sten och metall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Loos Sten och metall finns i.

Loos Sten och metall har varit registrerat sedan 1984-05-21 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Loos Sten och metall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Loos Sten och metall är och det finns flera verksamheter i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Loos Sten och metall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Loos Sten och metall så kan ni göra det på telefon genom 0657-10305 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av sten- och metallprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Loos Sten och metall och det är Persson, John Robert Conny som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,