The ONEgård maskin

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och The ONEgård maskin är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och The ONEgård maskin är ett av dem. Statusen för The ONEgård maskin är att Bolaget är aktivt.

The ONEgård maskin är ett Enskild firma och skapades 2005-05-23. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som The ONEgård maskin ska trivas.

The ONEgård maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grävmaskinentreprenad, jord- och skogsbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att The ONEgård maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är The ONEgård maskin och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med The ONEgård maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3113626.

.

De som är på något sätt har med The ONEgård maskin är Onegård, Anders Olof Bertil som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

The ONEgård maskin har 640901-XXXX som sitt organisationsnummer.