Järvsö Ryttargård

Gävleborgs län

Information

Järvsö Ryttargård hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Järvsö Ryttargård finns. I Ljusdal så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Järvsö Ryttargård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Järvsö Ryttargård har haft sedan 1995-01-01. Järvsö Ryttargård har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Järvsö Ryttargård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-47001.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Järvsö Ryttargård har idag 670831-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Järvsö Ryttargård

Ridskola, ridläger, turridning, köp och försäljning av hästar.

I Järvsö Ryttargård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Ulla Pernilla som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .