Woxby Junkyard and Import

Gävleborgs län

Information

671108-XXXX är organisationsnummer för bolaget Woxby Junkyard and Import. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Woxby Junkyard and Import är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Woxby Junkyard and Import finns i.

Woxby Junkyard and Import har varit registrerat sedan 1996-09-23 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Woxby Junkyard and Import så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Woxby Junkyard and Import är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Woxby Junkyard and Import är följande:

Vill ni komma i kontakt med Woxby Junkyard and Import så kan ni göra det på telefon genom 0651-45042 eller genom brev på följande adress:

Bildemontering. Import av fordon och fordonsreservdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Woxby Junkyard and Import och det är Woxby, Maria Helena Elenora som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,