Angelrydskagården i Skästra

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Angelrydskagården i Skästra är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Angelrydskagården i Skästra är ett av dem. Statusen för Angelrydskagården i Skästra är att Bolaget är aktivt.

Angelrydskagården i Skästra är ett Enskild firma och skapades 2007-06-27. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som Angelrydskagården i Skästra ska trivas.

Angelrydskagården i Skästra är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Turistboende på Hälsingegård, konferens samt bröllopssvit, affärutveckling, inredningsbutik med internetförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Angelrydskagården i Skästra är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Angelrydskagården i Skästra och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Angelrydskagården i Skästra så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4565775.

.

De som är på något sätt har med Angelrydskagården i Skästra är Angelryd, Mikael Göran som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Angelrydskagården i Skästra har 700407-XXXX som sitt organisationsnummer.