Niclas Kjärnet Bygg

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Niclas Kjärnet Bygg är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Niclas Kjärnet Bygg är ett av dem. Statusen för Niclas Kjärnet Bygg är att Bolaget är aktivt.

Niclas Kjärnet Bygg är ett Enskild firma och skapades 2002-08-22. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Niclas Kjärnet Bygg ska trivas.

Niclas Kjärnet Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Niclas Kjärnet Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Niclas Kjärnet Bygg och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Niclas Kjärnet Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6919621.

.

De som är på något sätt har med Niclas Kjärnet Bygg är Kjärnet, Lars Niclas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Niclas Kjärnet Bygg har 710506-XXXX som sitt organisationsnummer.