Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening finns. I Ljusdal så finns det många olika Ekonomisk förening och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har ej F-skatt. Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Sannav. 33, 820 40, Järvsö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ljusdal arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening har idag 716413-4210 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Andersson, Stig ensam. är den som för stunden ansvarar för Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla en vattenledningsanläggning för medlemmarnas fastigheter inom Föränge med angränsande bebyggelse i Sanna och Vik i Ljusdals kommun.

I Föränge vattenledningsförening, Ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Karl Stig Valdemar som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Carl-Eric som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Johan Emanuel som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Edvard som är född och har titeln Suppleant, Hansson, Lars som är född och har titeln Suppleant, Olsson, Bertil som är född och har titeln Suppleant.