Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Ljusdal och Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1987-07-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 ska trivas.

I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bo- städer eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid, förvalta föreningens fasta och lösa egendom samt i övrigt främja sina medlemmars gemensamma intressen. medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som innehar bostadsrätt eller andel av bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5223070.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Hans Landar och Solveig Lindell-Sohlberg, i förening..

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 är Husfeldt Ahlm, Ingrid Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Landar, Hans Börje som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindéll Sohlberg, Gun Solveig K. som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlm, Hans Mathias som är född 1970 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Öjeberget 1 har 716413-5530 som sitt organisationsnummer.