Älvdansen ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Ljusdal och Älvdansen ekonomisk förening är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Älvdansen ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Älvdansen ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Älvdansen ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1992-10-05. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Älvdansen ekonomisk förening ska trivas.

Älvdansen ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom gemensam marknadsföring, t ex att samordna deltagande i mässor eller att ta fram profilprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Älvdansen ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Älvdansen ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Älvdansen ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-32112.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Älvdansen ekonomisk förening är Fack, Kristina Maria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Höök, Kjell Östen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramsby, Cecilia Bobby som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Stig Tomas som är född 1965 och har titeln Suppleant, .

Älvdansen ekonomisk förening har 716458-6336 som sitt organisationsnummer.