Your Body and Soul Fredrik Eriksson

Gävleborgs län

Information

720131-XXXX är organisationsnummer för företaget Your Body and Soul Fredrik Eriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Your Body and Soul Fredrik Eriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Your Body and Soul Fredrik Eriksson finns i.

Your Body and Soul Fredrik Eriksson har varit registrerat sedan 2009-09-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Your Body and Soul Fredrik Eriksson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-10-01.

Your Body and Soul Fredrik Eriksson är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Your Body and Soul Fredrik Eriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Your Body and Soul Fredrik Eriksson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Coaching, guidening i sitt vardagliga liv. Även massage och healing kan erbjudas. Dels genom hembesök hos kund, eller att kund gör besök på firman.

Det finns olika personer som har en koppling med Your Body and Soul Fredrik Eriksson och det är Eriksson, Per Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,