Peter Eklund Bygg

Gävleborgs län

Information

730921-XXXX är organisationsnummer för företaget Peter Eklund Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Eklund Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Peter Eklund Bygg finns i.

Peter Eklund Bygg har varit registrerat sedan 2006-10-17 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Eklund Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Peter Eklund Bygg är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Peter Eklund Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Eklund Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-5342039 eller genom brev på följande adress:

Ny,- om,- och tillbyggnad samt diverse snickeriarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Eklund Bygg och det är Eklund, Jan Peter som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,