Carlsson Entreprenad i Kaven

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Carlsson Entreprenad i Kaven är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Carlsson Entreprenad i Kaven är ett av dem. Statusen för Carlsson Entreprenad i Kaven är att Bolaget är aktivt.

Carlsson Entreprenad i Kaven är ett Enskild firma och skapades 2006-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Carlsson Entreprenad i Kaven ska trivas.

Carlsson Entreprenad i Kaven är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Montage av gärdesgårdar, bygghantverk och takläggning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carlsson Entreprenad i Kaven är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Carlsson Entreprenad i Kaven och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Carlsson Entreprenad i Kaven så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3932678.

.

De som är på något sätt har med Carlsson Entreprenad i Kaven är Carlsson, Stefan som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Carlsson Entreprenad i Kaven har 740329-XXXX som sitt organisationsnummer.