Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för.

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Ljusdal och Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. är ett av dem. Statusen för Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2002-11-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. ska trivas.

I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva föräldrakooperativt daghem för medlemmarnas barn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. inte är momsregistrerat.

Idag är Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-16549.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Signe Ingrid J Rebecca -Westerlund, Anders Patrik.

De som är på något sätt har med Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. är Hedqvist, Anna Mikaela som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillbom, Sara Birgitta som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Signe Ingrid J Rebecca som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Anders Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman Persson, Anna Cecilia Elisabet som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Tomas Peter som är född 1982 och har titeln SuppleantBerglund, Hema Maria Linnéa som är född 1982 och har titeln Suppleant, Blom, Lars Tommy som är född 1974 och har titeln Suppleant, Carlsson, Lars Robert som är född 1968 och har titeln SuppleantEklind, Emma Christina som är född 1976 och har titeln SuppleantEriksson, Dan Olov som är född 1975 och har titeln SuppleantHalvarsson, Sara Susanne som är född 1977 och har titeln SuppleantHjelm, Erik Pär Lennart som är född 1980 och har titeln SuppleantHjärtmyr, Britta Maria som är född 1975 och har titeln SuppleantLarsson, Mats Erik som är född 1977 och har titeln SuppleantMårtensson, Per Roland Stefan som är född 1978 och har titeln SuppleantNordlund, Emil Andreas som är född 1981 och har titeln SuppleantPersson, Ingrid Ulrika som är född 1978 och har titeln SuppleantSvedman, Erika Johanna som är född 1981 och har titeln SuppleantTorin, Lena Maria som är född 1982 och har titeln SuppleantWennberg, Ella-Karin som är född 1981 och har titeln Suppleant.

Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. för. har 769609-0492 som sitt organisationsnummer.