Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening är ett företag som finns i Ljusdal. I Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammarstrand, Per Johan Evert som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammergård, Folke Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordebo, Ulf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Jan Karl Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Rikard Anders Edvard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Lars-Erik som är född 1954 och har titeln SuppleantIsaksson, Lars Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening på telefon .

Föreningen har ändamålet att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att inom södra veckebo försörja föreningsmedlemmarna med vatten från en eller flera källor via vattenledningar inom byn.

Idag är Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas förutom av styrelsen, av Ulf Nordebo och Jan Thorén, var för sig.

Södra Veckebo Vattenförening Ekonomisk förening har 769611-2130 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.