Hälsingland Turism Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Hälsingland Turism Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Ljusdal. I Hälsingland Turism Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson Frick, Åsa Barbro M som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Jan Peter Evald som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Erik Albert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Blank, Britta Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruce, Hanna Viktoria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eng, Stig Oskar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotHansers, Anna-Lena som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Olle Sven-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Renström, Yoomi Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Marita Christina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotWallin Ruth, Ulla Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotDegerman, Evy Henrietta som är född 1946 och har titeln SuppleantEriksson Brusell, Eva Anna Catarina som är född 1952 och har titeln SuppleantHäger, Karin som är född 1939 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsingland Turism Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsingland Turism Ekonomisk förening på telefon 0278-24008.

Ändamålet med föreningens verksamhet är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att inom Bollnäs, Söderhamns, Ovanåkers, Hudiksvalls, Ljusdals och Nordanstigs kommuner verka för en för medlemmarna lönsam utveckling av besöksnäringen i Hälsningland genom att: Marknadsföra och försälja produkter och tjänster inom turistnäringen.

Idag är Hälsingland Turism Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Hälsingland Turism Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hälsingland Turism Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och Hälsingland Turism Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsingland Turism Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Hälsingland Turism Ekonomisk förening har 769613-5487 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.