Youssef Fermano Salong

Gävleborgs län

Information

781114-XXXX är organisationsnummer för bolaget Youssef Fermano Salong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Youssef Fermano Salong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Youssef Fermano Salong finns i.

Youssef Fermano Salong har varit registrerat sedan 1999-12-14 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-05-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Youssef Fermano Salong så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-06-04.

Youssef Fermano Salong är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Youssef Fermano Salong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Youssef Fermano Salong så kan ni göra det på telefon genom 0583-10022 eller genom brev på följande adress:

Herrfrisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Youssef Fermano Salong och det är Fermano, Romeo som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,