Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a.

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Ljusdal och Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. är ett av dem. Statusen för Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. är att Bolaget är aktivt.

Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. är ett Ekonomisk förening och skapades 1935-06-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. ska trivas.

I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att åt medlemmarna tillhandahålla lämpliga samlingslokaler och bostäder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. inte är momsregistrerat.

Idag är Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-22133.

; Firman tecknas av Johansson, Johan Olov ensam..

De som är på något sätt har med Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. är Blomgren, Lilly Emma Agneta som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Elsa Margareta som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Margareta som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Johan Olov som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Olov som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ester Erika som är född och har titeln SuppleantOlsson, Jonas Gunnar som är född och har titeln Suppleant, Olsson, Nils Göte som är född och har titeln Suppleant, .

Föreningen Folkets Hus i Korskrogen u.p.a. har 787000-0069 som sitt organisationsnummer.