Monster Trav

Gävleborgs län

Information

791229-XXXX är organisationsnummer för företaget Monster Trav. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monster Trav är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Monster Trav finns i.

Monster Trav har varit registrerat sedan 2008-03-25 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monster Trav så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Monster Trav är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Monster Trav är följande:

Vill ni komma i kontakt med Monster Trav så kan ni göra det på telefon genom 070-3080665 eller genom brev på följande adress:

Travverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Uppfödning, ägande, träning och tävling inom trav.

Det finns olika personer som har en koppling med Monster Trav och det är Fransson, Lars Fredrik som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,