Eightysix Industries

Gävleborgs län

Information

861214-XXXX är organisationsnummer för företaget Eightysix Industries. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eightysix Industries är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Eightysix Industries finns i.

Eightysix Industries har varit registrerat sedan 2008-11-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-11-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eightysix Industries så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-11-13.

Eightysix Industries är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Eightysix Industries är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eightysix Industries så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Eightysix Industries är en design och event studio som planerar, konsulterar och genomför diverse event och tävlingar med främsta inriktning på extremsport. Jobbar även med grafiskdesign, enskilda logotyper och hemsidor samt kompletta grafiska profiler för evenemang, reklamkampanjer och företag. I studion finns även olika skrivare och vinylskärare där det produceraras skyltar, dekaler och bildekor bland annat. Jobbar även med inredning och konstruktionsdesign samt utför vissa konstruktionsjobb, det kan vara att designa och bygga till exempel en altan.

Det finns olika personer som har en koppling med Eightysix Industries och det är Alén, Johan Erik som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,