Handelsbolaget Anitas Hårvård

Gävleborgs län

Information

Handelsbolaget Anitas Hårvård hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Handelsbolaget Anitas Hårvård finns. I Ljusdal så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Anitas Hårvård tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Anitas Hårvård har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Anitas Hårvård så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolv. 10, 820 41, Färila men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3986102.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Anitas Hårvård har idag 916584-3575 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Anitas Hårvård

Damfrisering.

I Handelsbolaget Anitas Hårvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Markusson, Anita Birgitta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Markusson, Ann Carina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .