Stall Schön Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916951-3661 är organisationsnummer för verksamheten Stall Schön Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Schön Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ljusdal som är den kommunen som Stall Schön Handelsbolag finns i.

Stall Schön Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-02-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Schön Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Stall Schön Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Stall Schön Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Stall Schön Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hamre 6057, 820 40, Järvsö

Träning, tävling och uppfödning av travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Schön Handelsbolag och det är Skön, Per Håkan som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Skön, Sven Olof som är född 1963 och har titeln Bolagsman,