Sonic Design Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Sonic Design Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ljusdal. I Sonic Design Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Almeflo, Marianne som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Almeflo, Per Arne som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sonic Design Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sonic Design Handelsbolag på telefon 0651-23005.

Konstruktion, tillverkning och handel med audio-visuella produk- ter. Konsultverksamhet inom samma område. Service och repara- tioner av dessa produkter.

Idag är Sonic Design Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sonic Design Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sonic Design Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Sonic Design Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sonic Design Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Sonic Design Handelsbolag har 916951-5815 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.