Roine Sjölund Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ljusdal och Roine Sjölund Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Roine Sjölund Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Roine Sjölund Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Roine Sjölund Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-05-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Roine Sjölund Handelsbolag ska trivas.

Roine Sjölund Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fastigheter, aktier, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roine Sjölund Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Roine Sjölund Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Roine Sjölund Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-12958.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Roine Sjölund Handelsbolag är R Sjölund Invest AB som är född och har titeln Bolagsman, Sjölund, Bror Roine som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Roine Sjölund Handelsbolag har 969669-2301 som sitt organisationsnummer.