PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag finns. I Ljusdal så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag har haft sedan 2007-02-22. PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag har funnits sedan och 2007-02-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bokhandlargränd 2 B, 827 32, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0651-10822.

Ljusdal arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag har idag 969724-7832 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag

Service och försäljning av datorer med kringutrustning.

I PC Centralen i Ljusdal Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Mikael som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Robertsson, Mor Joel Stanley som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .