Quoc Minh Restaurang Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969729-7373 är organisationsnummer för företaget Quoc Minh Restaurang Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Quoc Minh Restaurang Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ljusdal som är den kommunen som Quoc Minh Restaurang Handelsbolag finns i.

Quoc Minh Restaurang Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-09-17 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Quoc Minh Restaurang Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Quoc Minh Restaurang Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Quoc Minh Restaurang Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Quoc Minh Restaurang Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0651-40340 eller genom brev på följande adress:
Turistv. 39, 820 40, Järvsö

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Quoc Minh Restaurang Handelsbolag och det är Nguyen, Thi Sen som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Pham, Xuan Quoc som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Ton, That Minh som är född 1987 och har titeln Bolagsman,