P. A. Sjölund & Son Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

P. A. Sjölund & Son Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där P. A. Sjölund & Son Handelsbolag finns. I Ljusdal så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. P. A. Sjölund & Son Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket P. A. Sjölund & Son Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. P. A. Sjölund & Son Handelsbolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till P. A. Sjölund & Son Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brinasenv. 46, 820 41, Färila men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-25007.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

P. A. Sjölund & Son Handelsbolag har idag 987000-0255 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Per Erik Thore Sjölund och Per Johan Mikael Sjölund var för sig. är den som för stunden ansvarar för P. A. Sjölund & Son Handelsbolag

Entreprenader och timmerhantering.

I P. A. Sjölund & Son Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjölund, Maud Margareta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Sjölund, Per Erik Thore som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Sjölund, Per Johan Mikael som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .