Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson

Gävleborgs län

Information

330707-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson finns i.

Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson har varit registrerat sedan 1967-11-13 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson så kan ni göra det på telefon genom 0651-50058 eller genom brev på följande adress:

Installationsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Bosses Eltjänst, Bo-Sture Andersson och det är Andersson, Jonas Bo-Sture som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,