Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson

Gävleborgs län

Information

420314-XXXX är organisationsnummer för företaget Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson finns i.

Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson har varit registrerat sedan 1983-02-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson så kan ni göra det på telefon genom 0651-46009 eller genom brev på följande adress:

Anläggningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Entreprenadfirman Karl-Gunnar Karlsson och det är Karlsson, Karl Gunnar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,