Sellmans, Fred Yngve Sellman

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Sellmans, Fred Yngve Sellman är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Sellmans, Fred Yngve Sellman är ett av dem. Statusen för Sellmans, Fred Yngve Sellman är att Bolaget är aktivt.

Sellmans, Fred Yngve Sellman är ett Enskild firma och skapades 1971-05-03. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som Sellmans, Fred Yngve Sellman ska trivas.

Sellmans, Fred Yngve Sellman är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28. I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva kafé- och handelsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sellmans, Fred Yngve Sellman är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Sellmans, Fred Yngve Sellman och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Sellmans, Fred Yngve Sellman så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-589901.

.

De som är på något sätt har med Sellmans, Fred Yngve Sellman är Sellman, Fred Yngve som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sellmans, Fred Yngve Sellman har 490908-XXXX som sitt organisationsnummer.