Ljusdals Säljkonsult

Gävleborgs län

Information

491107-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ljusdals Säljkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusdals Säljkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Ljusdals Säljkonsult finns i.

Ljusdals Säljkonsult har varit registrerat sedan 1984-03-19 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusdals Säljkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ljusdals Säljkonsult är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Ljusdals Säljkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ljusdals Säljkonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hus.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusdals Säljkonsult och det är Engström, Johan Martin som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,