Barret Skog & Miljö

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Barret Skog & Miljö är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Barret Skog & Miljö är ett av dem. Statusen för Barret Skog & Miljö är att Bolaget är aktivt.

Barret Skog & Miljö är ett Enskild firma och skapades 1998-05-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Barret Skog & Miljö ska trivas.

Barret Skog & Miljö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom skog och miljöområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barret Skog & Miljö är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Barret Skog & Miljö och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Barret Skog & Miljö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3295081.

.

De som är på något sätt har med Barret Skog & Miljö är Jonsson, Jan-Ove som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Barret Skog & Miljö har 500328-XXXX som sitt organisationsnummer.