Sjölunds Hemservice

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Sjölunds Hemservice är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Sjölunds Hemservice är ett av dem. Statusen för Sjölunds Hemservice är att Bolaget är aktivt.

Sjölunds Hemservice är ett Enskild firma och skapades 1997-03-18. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som Sjölunds Hemservice ska trivas.

Sjölunds Hemservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillhandahållande av tjänster såsom städning, gräsklippning, snöskottning, vedhuggning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjölunds Hemservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Sjölunds Hemservice och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Sjölunds Hemservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-22034.

.

De som är på något sätt har med Sjölunds Hemservice är Sjölund, Leif Eric som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sjölunds Hemservice har 501207-XXXX som sitt organisationsnummer.