Edlunds Foto & Data

Gävleborgs län

Information

510305-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Edlunds Foto & Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edlunds Foto & Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Edlunds Foto & Data finns i.

Edlunds Foto & Data har varit registrerat sedan 2006-05-22 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edlunds Foto & Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

Edlunds Foto & Data är och det finns flera verksamheter i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Edlunds Foto & Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med Edlunds Foto & Data så kan ni göra det på telefon genom 0651-20196 eller genom brev på följande adress:

Bedriva försäljning av fotoutrustning, utföra fotograferingar, sälja datautrustning, bedriva konsultverksamhet inom databranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Edlunds Foto & Data och det är Swerin, Bengt Ingvar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,