Ljusdalmas

Gävleborgs län

Information

510310-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ljusdalmas. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusdalmas är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Ljusdalmas finns i.

Ljusdalmas har varit registrerat sedan 1990-03-19 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusdalmas så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ljusdalmas är och det finns flera verksamheter i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Ljusdalmas är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ljusdalmas så kan ni göra det på telefon genom 0651-15821 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom träbearbetningssektorn med viss försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusdalmas och det är Eriksson, Hans Olov som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,