Backarvalls Hundpensionat

Gävleborgs län

Information

Backarvalls Hundpensionat hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Backarvalls Hundpensionat finns. I Ljusdal så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Backarvalls Hundpensionat tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Backarvalls Hundpensionat har haft sedan 1995-01-01. Backarvalls Hundpensionat har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Backarvalls Hundpensionat så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-36071.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Backarvalls Hundpensionat har idag 510502-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Backarvalls Hundpensionat

Handha hundar för kortare och längre tid.

I Backarvalls Hundpensionat så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Sonia Karin Margareta som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .