Bernt Josefsson Försäljning

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Bernt Josefsson Försäljning är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bernt Josefsson Försäljning är ett av dem. Statusen för Bernt Josefsson Försäljning är att Bolaget är aktivt.

Bernt Josefsson Försäljning är ett Enskild firma och skapades 1992-01-13. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bernt Josefsson Försäljning ska trivas.

Bernt Josefsson Försäljning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utbildning i telemarketing, telefonförsäljning, personlig för- säljning. Försäljning av tjänster inom byggbranschen, såsom spe- cialundersökningar, olika kartläggningar, marknadsandelar, prospekt framtagning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bernt Josefsson Försäljning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bernt Josefsson Försäljning och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Bernt Josefsson Försäljning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-13289.

.

De som är på något sätt har med Bernt Josefsson Försäljning är Josefsson, Bernt Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bernt Josefsson Försäljning har 530513-XXXX som sitt organisationsnummer.