Eva Sandborgh Enskild näringsidkare

Gävleborgs län

Information

I Ljusdal finns det ett Enskild firma som heter Eva Sandborgh Enskild näringsidkare. Det finns flera bolag som liknar Eva Sandborgh Enskild näringsidkare i Gävleborgs län. Ljusdal är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Eva Sandborgh Enskild näringsidkare är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1994-11-21 så har Eva Sandborgh Enskild näringsidkare varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Eva Sandborgh Enskild näringsidkare och det finns fler bolag som är det i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Eva Sandborgh Enskild näringsidkare så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Eva Sandborgh Enskild näringsidkare så kan ni göra det på .

Akupunktur behandling samt lärare i Qigong. Vandringsledare. Komplement för att personer ska kunna arbeta med sig själv och må bra. Jag använder mig av naturen och enkelheten. Vandringen växlar mellan svår och lätt takt och terräng. Efteråt gör vi en utvärdering av tankar,känslor och hur man arbetar vidare för att kunna förändra sin tillvaro och att få egna redskap att arbeta med. Kurserna i vandring varierar från 3 tim till flera dagar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sandborgh, Eva Kristina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Eva Sandborgh Enskild näringsidkare har 531108-XXXX som sitt organisationsnummer.