A J:sons Entreprenad

Gävleborgs län

Information

531203-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A J:sons Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A J:sons Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som A J:sons Entreprenad finns i.

A J:sons Entreprenad har varit registrerat sedan 1988-12-19 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A J:sons Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

A J:sons Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för A J:sons Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med A J:sons Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0651-14982 eller genom brev på följande adress:

Arbetsuppdrag med hjullastare.

Det finns olika personer som har en koppling med A J:sons Entreprenad och det är Johansson, Anders Håkan som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,