Body & Nature MÅ

Gävleborgs län

Information

Body & Nature MÅ är ett av många bolag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Body & Nature MÅ finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Body & Nature MÅ är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

Body & Nature MÅ som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-12-10. Men sedan 1996-01-01 så har Body & Nature MÅ varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Body & Nature MÅ så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-41077.

Ljusdal arbetar för att bolag som Body & Nature MÅ ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Body & Nature MÅ. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Holistisk och ekologisk verksamhet och behandlingar för människor, djur och natur. Undervisning och kursverksamhet samt försäljning och produktion av hud-, hälso- och kroppsvårdsprodukter, ekologiska produkter inom livsmedel och kroppsvård och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Body & Nature MÅ är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Body & Nature MÅ och det är följande personer, Åkerblom, Anna Maria Karolina som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Body & Nature MÅ är 550301-XXXX.