Skottes Catering

Gävleborgs län

Information

550509-XXXX är organisationsnummer för företaget Skottes Catering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skottes Catering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusdal som är den kommunen som Skottes Catering finns i.

Skottes Catering har varit registrerat sedan 2001-07-17 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skottes Catering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Skottes Catering är och det finns flera bolag i Ljusdal som också är .

Firmatecknare för Skottes Catering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skottes Catering så kan ni göra det på telefon genom 0651-36026 eller genom brev på följande adress:

Catering handel med mat. Laga mat, tårtor, smörgåstårtor + annordna fester och begravningsmat.

Det finns olika personer som har en koppling med Skottes Catering och det är Persson Skotte, Marianne Elisabeth som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,