PO Andersson Produktion

Gävleborgs län

Information

PO Andersson Produktion hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där PO Andersson Produktion finns. I Ljusdal så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. PO Andersson Produktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket PO Andersson Produktion har haft sedan 1996-01-01. PO Andersson Produktion har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PO Andersson Produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-12054.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

PO Andersson Produktion har idag 551130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för PO Andersson Produktion

Försäljning av musik och teaterproduktioner, musikuppträdande.

I PO Andersson Produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Per Olov som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .