Aktiebolaget Ljusnans Samkörning

Gävleborgs län

Information

Aktiebolaget Ljusnans Samkörning är ett av många bolag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Ljusnans Samkörning finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Ljusnans Samkörning är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Ljusnans Samkörning som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1947-10-15. Men sedan 1978-01-01 så har Aktiebolaget Ljusnans Samkörning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Ljusnans Samkörning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-558300.

Ljusdal arbetar för att bolag som Aktiebolaget Ljusnans Samkörning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Ljusnans Samkörning. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bygga och driva anläggningar för överföring av elektrisk kraft från ljusnan, förmedla leveranser av elektrisk kraft och utöva därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Firmatecknare för Aktiebolaget Ljusnans Samkörning är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Alexandersson, Stig Brynolf -Bjurell, Anders Göran -Karlsson, Carl Ingemar -Rohlin, Hans Evert -Sundén, Sten Nils Erik Firman tecknas av -Bjurell, Anders Göran i förening med -Friberg, Karl Peter Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Ljusnans Samkörning och det är följande personer, Friberg, Karl Peter Mikael som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Bjurell, Anders Göran som är född 1946 och har titeln VD, Sundén, Sten Nils Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alexandersson, Stig Brynolf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Carl Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rohlin, Hans Evert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot.Bjurell, Anders Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Altzar, Jan Erik Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lidström, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant.Skjöldevald, Karl-Gunnar Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant.Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Stensjö, Lars Kristian som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Ljusnans Samkörning är 556050-9191.