Exte Fabriks AB

Gävleborgs län

Information

I Ljusdal finns det ett Aktiebolag som heter Exte Fabriks AB. Det finns flera verksamheter som liknar Exte Fabriks AB i Gävleborgs län. Ljusdal är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Exte Fabriks AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1966-06-16 så har Exte Fabriks AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Exte Fabriks AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Exte Fabriks AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gundbergsv. 6, 820 41, Färila. Vi ni istället prata med Exte Fabriks AB så kan ni göra det på 0651-17500.

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja lastsäkringsprodukter för transporter på landsväg och järnväg samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wallström, Karl Lennart som är född 1957 och har titeln Extern VD, Bennermo, Lennart Per-Axel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Kjell Östen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Rolf Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullsten, Jan Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Tomas Lennart som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bennermo, Lennart Per-Axel -Olsson, Rolf Erik -Wallström, Karl Lennart Firman tecknas ensam av -Jonsson, Kjell Östen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Exte Fabriks AB har 556104-5062 som sitt organisationsnummer.