Sten Ferm Transport Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra landsvägstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sten Ferm Transport Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Sten Ferm Transport Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1966-11-01 så skapades Sten Ferm Transport Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sten Ferm Transport Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sten Ferm Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556106-3784 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusdal.

Just nu är Sten Ferm Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sten Ferm Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0651-22059 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sten Ferm Transport Aktiebolag är Ferm, Inger Kristina som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferm, Per Erik Mikael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferm, Sten Folke som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.