Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556161-3299 är organisationsnummer för bolaget Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag finns i.

Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-03-22 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0651-32141 eller genom brev på följande adress:
Ede Hagsvedsv. 12, 820 40, Järvsö

Bolaget skall driva byggnadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders B. Jonssons Byggnads Aktiebolag och det är Jonsson, Bengt Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernaeus, Erik Birger som är född 1948 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,