CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Ljusdal finns det ett Aktiebolag som heter CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag i Gävleborgs län. Ljusdal är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1972-05-03 så har CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag varit registrerat och sedan 1977-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S. Järnvägsg. 52, 827 32, Ljusdal. Vi ni istället prata med CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag så kan ni göra det på 0651-10500.

Bolaget skall bedriva konsult- och byggverksamhet inom byggnads- branschen, bedriva fastighetsförvaltning, bedriva skogsbruk samt handel med skogsprodukter, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Carl-Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lalla Gun-Alice som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

CA Olsson Arkitekter o Ingenjörer Aktiebolag har 556163-5730 som sitt organisationsnummer.