ERHA Invest Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556167-0836 är organisationsnummer för bolaget ERHA Invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ERHA Invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som ERHA Invest Aktiebolag finns i.

ERHA Invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-07-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ERHA Invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ERHA Invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ERHA Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ERHA Invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0651-13213 eller genom brev på följande adress:
Rombergsv. 2, 827 35, Ljusdal

Bolaget skall utföra vägentreprenader, bedriva värdepappers- handel, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ERHA Invest Aktiebolag och det är Erhardsson, Per Olov Magnus som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Erhardsson, Per Mårten som är född 1977 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,